EN | HR | ES | IT | HU | SK

RESTART Reziliencia és Képzés a kis- és középvállalkozásoknak

Restart

Reziliencia és Képzés a kis- és középvállalkozásoknak

A RESTART OER Platform már elérhető angol nyelven!

A RESTART OER (Nyílt Oktatási) Platform már hivatalosan is elérhető online, angol nyelven a https://restartproject.eu oldalon.

Az oldal tartalmazza a projektre vonatkozó összes információt, a megvalósítás menetét, a projekt célkitűzéseit és hátterét, valamint egy külön menüpontot, amely bemutatja a Restart-modellt és a részt vevő partnereket.

Ezen túlmenően a projekt összes eredménye és outputja szabadon hozzáférhető a honlapon, amely bármikor elérhető a projekt teljes időtartama alatt és azon túl is, a projekt fenntarthatóságának biztosítása érdekében.

A honlap válaszkész és mobilbarát lesz, hogy lendületet adjon a disszeminációs tevékenységeknek és a lehető legtöbb felhasználót el tudja érni.A RESTART az Európai Bizottság Erasmus+ programja által társfinanszírozott projekt, amelyben 6 ország (Szlovákia, Belgium, Olaszország, Magyarország, Horvátország és Spanyolország) 7 partneréből álló konzorcium vesz részt.

A RESTART célkitűzései a következők:

  1. a vállalkozói támogatási rendszer frissítése és korszerűsítése a Covid utáni „új normálishoz";
  2. az EU-s KKV-k és a munkaerő támogatása a rezilienciához vezető út során, amely az újrakezdésre irányul egy posztpandémiás társadalmi-gazdasági kontextusban;
  3. a releváns készségek és kompetenciák fejlesztése a piaci igényeket tükröző, naprakész témákban;
  4. a kis- és középvállalkozások tudásátadásának és üzletimodell-adaptálásának elősegítése, különös tekintettel a mikrovállalkozásokra.


Website: https://restartproject.eu

Konzorcium

Partnerek