EN | HR | ES | IT | HU | SK

RESTART Reziliencia és Képzés a kis- és középvállalkozásoknak

Restart

Reziliencia és Képzés a kis- és középvállalkozásoknak

A RESTART képzés fejlesztése befejeződött, és már 7 képzési modul elérhető online, angol nyelven a RESTART OER Platformon.

A 3. projekteredmény (PR3) részét képező képzésfejlesztés befejeződött, és a projekt weboldalán már elérhetőek az angol nyelvű ONLINE és INGYENES tanfolyamok. A 3. projekteredmény (PR3) 7 modult foglal magába, amelyek a világjárvány üzleti tevékenységekre gyakorolt hatását elemző korábbi kutatás alapján fejlesztettek ki. A kutatás a projektben részt vevő hét országban valósult meg: Szlovákiában, Magyarországon, Spanyolországban, Horvátországban, Olaszországban és Belgiumban.

A Covid utáni időszakban azonosított legjelentősebb üzleti kihívásoknak megfelelően 4 fő területre (digitális átalakulás, innováció és szervitizáció, lokalizáció, illetve fenntarthatóság) osztva, a RESTART projekt 7 képzési modult kínál a következő témákban:

✅Digitalizáció és online tanulás

✅Innováció és a lehetőségek kiaknázása

✅Kiberbiztonság otthon és az irodában

✅Üzleti modellek KKV-k számára a COVID utáni korszakban

✅ Fenntartható, társadalmi és zöld vállalkozás

✅Szervitizáció – a termékek szolgáltatássá alakítása

✅ Érzelmi intelligencia és jóllét az üzleti életben

Ezen felül minden modul elérhető audio változatban, valamint pdf és Word formátumban is letölthetők. 

Az angol mellett az összes modul hamarosan 5 másik nyelven is elérhető lesz: spanyolul, olaszul, horvátul, szlovákul és magyarul is.

A modulok utáni önellenőrző kérdések sikeres kitöltése után a tanuló letölthet egy személyre szabott tanúsítványt a tanfolyam elvégzéséről.

Emellett a felhasználó élhet a lehetőséggel, hogy további útmutatás esetén a digitalis coach-on keresztül bármilyen kapcsolódó információról érdeklődjön.

A visszajelzéseket szívesen fogadjuk! A visszajelző űrlap minden egyes tréning elején elérhető, így KÉRJÜK, ÉRTÉKELJEN MINKET!

További információk a projekt honlapján vagy a Facebook oldalon találhatók:
Honlap https://www.restartproject.eu/index.php
Facebook https://www.facebook.com/restartproject2022Website: https://www.restartproject.eu/training.php

Konzorcium

Partnerek